Bli modell för en dag

Ta chansen att bli en av 20 modeller som visar säsongens mode på catwalken i Gallerian Storkens stora modevisning den 28 mars 2020. Vi söker vanliga, härliga människor som brukar handla i Alingsås och alla från 6 år och uppåt är välkomna att delta i tävlingen. Som modell blir du stylad av stylist och hår- och makeupartist, filmad av professionella filmare och du kommer även att synas i vår marknadsföring. Dessutom vinner du ett presentkort värt 1.000 kr att använda i valfri butik i Gallerian Storken.

Gör så här:

Mejla foton (porträttbild och helfigur), ålder, storlek, längd och lite om dig själv, intressen m.m. till modell@gallerianstorken.se senast den 29 februari.

Välkommen att tävla och lycka till!

Se filmen från förra årets modevisning

Allmänna tävlingsvillkor

 1. Tävlingen är öppen för dig som brukar handla i Alingsås.
 2. De uppgifter du lämnar i samband med insändande av tävlingsbidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Tävlingens vinnare kommer att publiceras på internet och resultatet av modevisningen kommer att användas i Gallerian Storkens marknadsföring. Om du önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss. Genom att skicka in en ansökan till tävlingen godkänner du de allmänna tävlingsvillkoren och samtycker till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 3. Ansvarig för tävlingen är Gallerian Storken.
 4. För att vara med och tävla behöver du mejla foton (porträttbild och helfigur), ålder, storlek, längd och lite om dig själv, intressen m.m. till modell@gallerianstorken.se senast den 29 februari.
 5. Tävlande lämnar in ett bidrag var.
 6. Ditt bidrag måste vara oss tillhanda senast den 29 februari. Vinnarna kontaktas efter avslutad tävling och presenteras på gallerianstorken.se samt på Gallerian Storkens sociala medier.
 7. En jury bestående av representanter från Gallerian Storken och stylist Frida Zetterström utser vinnarna baserat på inskickade bidrag. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 8. 20 vinnare vinner var sitt presentkort värt 1.000 kr som delas ut efter genomförd modevisning den 28 mars 2020. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 9. Som vinnare blir man modell för en dag genom att delta i Gallerian Storkens stora modevisning den 28 mars. Som modell blir du stylad av stylist och hår- och makeupartist, filmad av professionella filmare och du kommer även att synas i Gallerian Storkens marknadsföring.
 10. Gallerian Storken tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, sänts fel eller blivit för sent levererade. Gallerian Storken tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller slutresultatet av denna tävling.
 11. Tävlingen ägs och administreras av Gallerian Storken. Material producerat inom ramen för tävlingen och modevisningen ägs av Gallerian Storken.
 12. Gallerian Storken förbehåller sig rätten att bortse från bidrag där det misstänks att fusk förekommit.