JULSTÄMNING PÅ STORKEN

Hos oss hittar du alla julklappar under ett tak. Ta med familjen och känn julstämningen i vår mysiga galleria.


 

27 nov
ADVENTSSTÄMNING MED SOFIA & JONATHAN IVARSSON

Mellan kl. 14-17 har vi advents-stämning på Storken. Sofia och Jonathan Ivarsson bjuder på härlig sång och musik. Vi bjuder på glögg och pepparkakor. 

1-24 dec
STORKENS JULKALENDER

Missa inte vår julkalender som är fylld med julklapps­erbjudanden från våra butiker. Varje dag har vi ett nytt erbjudande som du hittar på Gallerian Storkens Facebook och Instagram.

3-4 dec
HANTVERKSJUL

Hela helgen finns lokala hantverkare och konstnärer på plats. Vår julmarknad har blivit en tradition och återkommer varje år. Här hittar du äkta hantverk och unika julklappar.

10 dec
TRÄFFA MUMIN OCH GÅ PÅ JULTOMTEJAKT

Mellan kl. 11-15 kommer Mumintrollet på besök till oss. Det blir massor av julkramar och så får man naturligtvis ta en selfie med Mumintrollet. Och missa inte att gå på jultomtejakt där fina priser utlovas till vinnarna. 

11 dec
PELLE SVANSLÖS OCH PEPPARKAKSDEKORATION

Kom och träffa Pelle Svanslös mellan kl. 11-15. Nu har du chansen att ta en selfie och kramas med denna favoritkatt. Vi dekorerar pepparkakor och går loss med glasyr, strössel och minimaränger.

11 dec
TRÄFFA TOMTEFAR OCH TOMTEMOR

Mellan kl. 12-14 är tomtefar och tomtemor på besök hos oss. Passa på att skriva och lämna din önskelista i tomtens postlåda. Du kan även ta ett fint julfoto med tomten att ge till någon du tycker om. 

 

17-23 dec
JULKLAPPSINSLAGNING

Välkommen till vår paketverkstad. Här står vi redo att skapa fina paket av dina julklappar helt gratis! Vi finns på plats hela lördag och söndag, måndag till torsdag från kl. 16.00 och fredag innan julafton från kl. 12.00.

22 dec
JULKLAPPSKVÄLL

Vi har öppet till kl. 21.00 på vår julklappskväll. Sofia och Jonathan Ivarsson underhåller oss med stämningsfull musik. Vi bjuder på glögg och pepparkakor och vår paketverkstad är öppen hela kvällen för att slå in dina julklappar, helt gratis!

 

Vi önskar alla en riktigt God Jul!